Welkom bij "het Groene levenspad",
de plek waar natuur, gezondheid en bewegen bij elkaar komt.

Activiteiten bij de Beleefweek 2 en 3 oktober.

Klik op onderstaande link

 "het Groene levenspad", het levenspad welke jij bewandelt, de stap die jij zet naar bewustwording, de stap die jou motiveert voor een goede gezondheid en leefstijl voor jou en mogelijk jouw gezin.  Methodes die ingezet worden tijdens de coaching worden op jou afgestemd.

Jij bent uniek, jouw hulpvraag vraagt om een begeleiding op maatwerk die wij leveren..

Bewust de natuur beleven, brengt je vanzelf naar bewustwording van wie jij bent.
Dan verandert je genezingsproces natuurlijk mee!

                                                                


Dit pad ga je niet alleen maar samen met mij... dus eerst kennismaken!

Ik ben Wilma, getrouwd en moeder van 3 kinderen. In de opvoeding van onze kinderen liepen ontwikkelingen niet "volgens het boekje".

Voedingsallergie, hoog gevoeligheid, hoog begaafdheid en dyslexie vroegen verdieping en aandacht.  Die impact is groot geweest voor zowel de kinderen als onszelf.  We hebben onze weg moeten zoeken in ons levenspad om te vinden wat onze kinderen nodig hadden. De weg naar de juiste begeleiding heeft mij gemaakt tot een ervaringsdeskundige. Ik leerde kennismaken met alternatieven en kreeg zo een bredere kijk op gezondheid dan de reguliere zorg ons kon bieden.

Ik  heb mij gespecialiseerd met opleidingen om op een professionele wijze andere mensen te kunnen helpen. Het leerde mij vooral als mens anders te kijken en je energie beter te doseren.

Daarbij is natuur voor mij inspirerend en biedt rust en balans.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als apothekersassistente in het Mumc+ en heb daarbij op verpleegafdelingen multidisciplinair gewerkt.

Intussen heb ik een holistische visie ontwikkeld en maakt dat ik een  switch in mijn werk heb gemaakt. Het puzzelstukje dat wij misten in onze zoektocht wil ik met "het Groene levenspad'  realiseren. 

Ik lever maatwerk en zet mijn kwaliteiten op verschillende manieren in. Ik bekijk situaties vanuit een holistische visie waar reguliere kennis zeker wordt meegenomen.

'het Groene levenspad'

kansrijk opgroeien met een weg naar positieve gezondheid!  

Uiteindelijk koos ik voor een andere beroepstak! Vanuit kennis & ervaring op een natuurlijke manier in beweging brengen naar een balans in je leven. Dit brengt mij op "het Groene levenspad" waarin ik jou graag meeneem.  


Regelmatig post ik mijn natuurbeleving met tekst of foto's op facebook. Volg mij dan ontdek je mijn passie voor de natuur, mijn werkmethode beleving én uitnodigingen om samen met mij de natuur in te gaan, zodat je zelf kunt ervaren wat de natuur én mijn natuurbeleving met jou doet!