'het Groene levenspad' een jong bedrijf voor ondersteuning van ouder en het jonge kind.

Tijdens mijn drukke fase van ons gezin met 3 opgroeiende kinderen en een betaalde baan was het niet altijd even gemakkelijk. Ontwikkelingen die net even anders liepen dan “volgens het boekje”.  Voedingsallergie, hoog gevoeligheid en dyslexie vroegen verdieping en aandacht. 

Ik leerde kennismaken met alternatieven en kreeg zo een bredere kijk op gezondheid dan de reguliere zorg ons op dat moment kon bieden. Die impact is groot geweest voor zowel de kinderen als onszelf.  We hebben onze weg moeten zoeken in ons levenspad om te vinden wat onze kinderen nodig hadden.

Het puzzelstukje dat wij misten in onze zoektocht wil ik met "het Groene levenspad'  realiseren. Daar hoort natuur ook bij.

De liefde voor de natuur zat er van kinds af aan in. Ik ben opgegroeid in een dorp. Thuis hadden we een landbouwbedrijf en waren veel buiten.  Op pad met onze kinderen was dan een logische stap; oude kleren aan en lekker buiten zijn. Met een picknicktas gevuld op de fiets, het bos in of lekker naar de speeltuin.

Deze liefde, de kracht en inspiratie voor de natuur integreer ik ook in mijn werkzaamheden. Ik lever maatwerk en zet mijn kwaliteiten op verschillende manieren in. Ik bekijk situaties vanuit een holistische visie waar reguliere kennis zeker wordt meegenomen.