Dit pad ga je niet alleen maar samen met mij... dus eerst kennismaken!

Ik ben Wilma, getrouwd en moeder van 3 kinderen. In de opvoeding van onze kinderen liepen ontwikkelingen niet "volgens het boekje".

Voedingsallergie, hoog gevoeligheid, hoog begaafdheid en dyslexie vroegen verdieping en aandacht.  Die impact is groot geweest voor zowel de kinderen als onszelf.  We hebben onze weg moeten zoeken in ons levenspad om te vinden wat onze kinderen nodig hadden. De weg naar de juiste begeleiding heeft mij gemaakt tot een ervaringsdeskundige. Ik leerde kennismaken met alternatieven en kreeg zo een bredere kijk op gezondheid dan de reguliere zorg ons kon bieden.

Ik  heb mij gespecialiseerd met opleidingen om op een professionele wijze andere mensen te kunnen helpen. Het leerde mij vooral als mens anders te kijken en je energie beter te doseren.

Daarbij is natuur voor mij inspirerend en biedt rust en balans.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als apothekersassistente in het Mumc+ en heb daarbij op verpleegafdelingen multidisciplinair gewerkt.

Intussen heb ik een holistische visie ontwikkeld en maakt dat ik een  switch in mijn werk heb gemaakt. Het puzzelstukje dat wij misten in onze zoektocht wil ik met "het Groene levenspad'  realiseren. 

Ik lever maatwerk en zet mijn kwaliteiten op verschillende manieren in. Ik bekijk situaties vanuit een holistische visie waar reguliere kennis zeker wordt meegenomen.

'het Groene levenspad'

kansrijk opgroeien met een weg naar positieve gezondheid!  

 

Herken jij je in mijn verhaal?  Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Daarin achterhalen we samen de vraag achter de vraag en ontdekken we
of ik de Professional ben die jullie verder helpt.


Regelmatig post ik mijn natuurbeleving met tekst of foto's op facebook. Volg mij dan ontdek je mijn passie voor de natuur, mijn werkmethode beleving én uitnodigingen om samen met mij de natuur in te gaan, zodat je zelf kunt ervaren wat de natuur én mijn natuurbeleving met jou doet!