Bach Bloesem Remedie

Inzetbaar bij o.a.  rouw - verlies - echtscheiding - onzekerheid - bang zijn - keuzes maken  onderstaand enkele voorbeelden.

Bach Bloesem Remedie zijn vloeibare plantenextracten, ontwikkeld door Dr.Bach uit Engeland. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Het is een natuurlijke eerlijke manier van het ondersteunen van processen. 

Bach Bloesem, een milde remedie ter ondersteuning naar een positieve stap.

Lees ervaringen

  •  Alleenstaande Mevr. P. vindt het zwaar....
  • 5-jarige Pim wordt zelfverzekerder, betere concentratie .........
  • 18 jarige jong volw. vrouw met gescheiden ouders

Waarom ik adviseer om een Bach Bloesem onder begeleiding te gebruiken

Het verschil om onder deskundige begeleiding Bach Bloesem te gaan gebruiken is dat wij een samenstelling maken die op dit moment deze situatie ondersteunt. Als deze samenstelling, soms wel 5 bloesems, gedurende 3-4 weken gebruikt zijn, dan zijn er stappen in het proces gemaakt en zal er een nieuwe samenstelling nodig zijn.

Dit wordt met elkaar besproken om zo de stappen in dit proces te ervaren.

Het proces is vergelijkbaar met een ui, je begint aan de buitenste laag en komt zo steeds verder tot de kern, jouw kern. 

Inmiddels heb ik al 15 jaar ervaring met het werken van de Bach Bloesem.

Het is een methode die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Nieuwsgierig geworden? Lees enkele ervaringen  op deze pagina.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken vul dan onderstaand formulier in.


Casus: 18 jarige jong volw. vrouw heeft gescheiden ouders. Ze was nog jong toen haar ouders uit elkaar gingen, een echte vechtscheiding. Haar vader zag ze weinig. Haar moeder leerde een nieuwe vriend kennen en zo ontstond de nieuwe "happy familie". Nu ze ouder wordt mist ze haar vader. Met oma van vaders kant, die ze lang niet gezien heeft, gaat het niet goed.  Haar vader probeert op deze manier het contact met haar dochter weer te herstellen. Deze tiener wil dat heel graag. Ze weet niet wat ze moet doen omdat ze haar moeder niet wil teleurstellen en dit ook niet stiekem wilt doen.  Dit ondanks zij een heel goed contact met haar moeder heeft

Behandeling: We maken een op maat gemaakte Bach Bloesem Remedie die haar ondersteunt in het maken van de keuze en moed te verzamelen.

Resultaat: Deze jong volw. vrouw heeft voor zichzelf gekozen. Ze is open naar haar moeder geweest in haar dilemma. Oma is helaas overleden. Het contact met haar vader bouwt ze voorzichtig op. Ze heeft de moed bij elkaar geraapt om een echt gesprek aan te gaan over het gemis en verloop van haar jeugd.   Haar vader is weer een onderdeel in haar leven en loopt zo nu en dan ook spontaan bij hem binnen. Het maakt haar gelukkig als is  het soms wel nog wennen.

Deze Bach Bloesem Remedie gaf haar net dat zetje wat ze nodig had om haar moed te verzamelen om haar keuze te maken en te doen wat zij nodig had.